200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2014 » Березень » 5 » 04.03.2014 року проведено урок-зустріч на тему: "Тероризм - загроза людству XXI століття"
17:11
04.03.2014 року проведено урок-зустріч на тему: "Тероризм - загроза людству XXI століття"
     04.03.2014 року в актовій залі ліцею проведено урок-зустріч на тему: "Тероризм - загроза людству XXI століття". Мета уроку - ознайомити учнів з поняттям "тероризм", "терористичні акти", їх мета та наслідки. Вивчити правила безпеки  у разі терористичних актів. Виховувати бережливе ставлення до власного здоров’я та здоров’я оточуючих.
   На урок були запрошені інженер з пожежно-рятувальних робіт пожежної частини №6 с.м.т. Арбузинки Поборський Олександр Вікторович та медична сестра ліцею Рубанова Ірина Миколаївна. Розпочав урок інженер з охорони праці Петренко Сергій Іванович. Учні з цікавістю сприймали сказане. Розповідь супроводжувалась демонстрацією слайдів та відеофільмів. Доповнювали сказане викладачем запрошені на урок.
      В ході уроку учні одержали змістовні відповіді на всі питання, що їх цікавили.
      Завершився урок словами: "Запам’ятайте основні рекомендації, тому що знання і виконання їх допоможуть вам, вашим рідним і близьким зберегти життя і здоров’я. Життя людини - найвища цінність ..."



Переглядів: 1258 | Додав: chuiko | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: