200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Грудень » 12 » 16 днів проти насильства
16:32
16 днів проти насильства

Щорічно в Україні, з 25 листопада по 10 грудня, проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Ось і в Арбузинському професійному ліцеї  ця  акція стартувала 25 листопада. Викладач предмету «Громадянська освіта» Антоненко С.Ю. провела урок «Конфлікти, їх види та шляхи вирішення».

Тиждень продовжила виставка малюнків «Насильство очима дітей». Талановита молодь в своїх роботах зобразила власну уяву про насильство та ставлення до цього суспільного явища.

Особливою популярністю серед здобувачів освіти та викладачів користувалася інтерактивна акція «Наші серця – проти насильства». Всі учасники мали можливість заповнити свої умовні серця гаслами проти насильства та продемонструвати їх.

      

Учасники тренінгового заняття «Ми – проти насильства», яке провела практичний психолог ліцею Ковальчук Н.В., за допомогою спеціальних вправ вчилися розбирати поведінку учасників конфліктних ситуацій та булінгу.

Завершив Всеукраїнську акцію загальноліцейний урок «Права людини завжди на часі». На занятті учні розглядали  права та обов’язки людей, наслідки порушення цих прав, шукали спільні риси та відмінності між поняттями простого кепкування та булінгу.

  

Переглядів: 405 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: