200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Січень » 15

25 грудня  2014 року відбулося Новорічне свято для учнівської молоді та працівників Арбузинського професійного аграрного ліцею. Святково прикрашена зала та новорічна ялинка виблискувала різними кольорами веселки, підіймаючи настрій всім присутнім у чарівній залі.

Кожна навчальна група представила музичний номер (пісні, гумор, вірші), стіннівку та привітання зі святом.

Цікавим стали новорічні конкурси для учнівської молоді, за участь у яких всі отримали від Діда Мороза та Снігуроньки подарунки та солодощі.

 

 

   

 

Переглядів: 453 | Додав: chuiko | Дата: 15.01.2015 | Коментарі (0)

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права в Арбузинському професійному аграрному ліцеї викладачем історії та правознавств Антоненко С.Ю. було проведено ряд заходів, метою яких було сприяти формуванню правового світогляду та правової культури підлітків, розуміння ролі права в суспільстві, виховання інтересу молодого покоління до правових знань.

Розпочався тиждень конкурсом правознавців «Закон і ми», участь в якому брали учні  групи №23 та №33. Конкурс  дав можливість  виявити рівень правової свідомості учнів, перемогу здобули учні групи №33.

Під час проведення виховної бесіди «Юристом можеш ти не бути, та кодекс знати ти повинен» учні І курсу були ознайомлені з адміністративною та кримінальною відповідальність неповнолітніх.

З метою підвищення рівня поінформованості учнів щодо проблеми торгівлі люд ... Читати далі »

Переглядів: 605 | Додав: chuiko | Дата: 15.01.2015 | Коментарі (0)