200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Лютий » 26

Недавно в ліцеї закінчився  тиждень професії «Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)».

 Група №63 підготувала виставку стіннівок професійного спрямування,  де містилися різні цікаві факти  про професію «Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)».

Майстер групи №64 Фурдуй Н.П. провела відкритий урок виробничого навчання на тему «Облік касових операцій. Заповнення первинних документів та облікових регістрів». Мета уроку - формування, закріплення та удосконалення вмінь і навичок учнів при розв’язанні завдань. Практична задачі, які виконували учні, стосувались  відображення касових операцій на рахунках бухгалтерського обліку, заповнення основних документів з руху готівки в касі.

З  метою підвищення рівня професійної майстерності майбутніх обліковців, виховання з ... Читати далі »

Переглядів: 649 | Додав: chuiko | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

Знову ліцей відправив у самостійне життя молодих кваліфікованих робітників: 9 лютого 2015 року відбувся випуск  групи №43. Учні  навчалися в Арбузинському професійному аграрному ліцеї з 01.09.2013р.  за інтегрованою професією «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу; оператор комп'ютерного набору».

06 лютого випускники захищали творчі роботи. Завдяки професійній майстерності викладачів Балобанової І.С., Чуйко О.О., майстра виробничого навчання Шніт Ю.П., які консультували учнів під час  підготовки творчих та дипломних робіт, були створені навчальні фільми, електронні презентації, виготовлені стенди та плакати.

Захист дипломних та творчих робіт -  своєрідна демонстрація результатів роботи педагогічних працівників та їх вихованців. Приємно констатувати  високий рівень знань та володіння комп'ютерними програмами учнями групи.

... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: chuiko | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

Про подію, що сталася вже майже 100 років тому, довгий час змушували нас забути, так само, як змушували забути про те, ким ми є.

Та ми пам’ятаємо ті буремні роки, коли народжувалась українська державність, коли здійснились віковічні мрії нашого народу і Україна стала єдиною (Соборною) незалежною державою.

З 21 січня 1990р. живий ланцюг, утворений сотнями тисяч людей, з’єднав Київ та Лівів на пам’ять про акт злуки 22 січня 1919 року. Традиційно щороку в різних містах України, а також на столичному мосту Патона проходить подібна акція.

«Співаєм славу тій події і тепер», - прозвучало на тематичній лінійці, яку підготували і провели учні групи 24 Арбузинського ПАЛ. Символічне поєднання учнями двох стрічок кольорів державного прапора в один ланцюжок стало своєрідним нагадуванням для всіх, що сила української держави &nda ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: chuiko | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)