200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Листопад » 23

Міжнародний день студентів – це справжнє свято студентів різних поколінь і різних навчальних закладів. Традиційно  учнівська молодь святкує цей день гучно й весело. Тому  19 листопада з цієї нагоди було проведено справжній батл між командою педагогічних працівників ліцею «Паладіум»  та збірною командою учнів різних груп «Принесені вітрами».

 Щире здивування та захоплення глядачів  викликала поява на сцені педагогів, які в звичайному житті, особливо на уроках, дуже стримані, серйозні і навіть суворі. Але яке перевтілення та гра! Бурхливі оплески розривали напружену атмосферу змагання, адже ніхто не хотів програти!

 Деякі персони «Принесених вітрами» також проявили неабиякі таланти: чого тільки вартий спів Герасименка Віктора!

Справедливе журі на чолі з Іваненко Валентиною Петрівною, начальником районного відділу культури,  адміністрацією ліцею  та представниками учнівського самов ... Читати далі »

Переглядів: 703 | Додав: chuiko | Дата: 23.11.2015 | Коментарі (0)

З метою  увіковічнення пам'яті  Закерничного  Олександра Вікторовича, який загинув під час  бойових дій на сході країни,   26 жовтня відбувся  трудовий десант по закладанню парку пам’яті. Перед навчальним корпусом ліцею учні та педагоги  висадили понад 70 дерев та кущів.  

Парк  -  це не тільки пам'ять про нашого дорогого колегу, викладача, просто чудового хлопця, що назавжди залишиться молодим. Парк - це знак нашої скорботи,  вдячності та шани Герою.  Парк – це  біль втрати, який вчитиме нас  з надією дивитися у майбутнє.

За повідомленням Арбузинської селищної ради, відповідно до результатів громадського обговорення щодо перейменування назв вулиць та  провулків на території сільради, провулок Щорса віднині  носитиме ім’я Олександра Закерничного.

... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: chuiko | Дата: 23.11.2015 | Коментарі (0)