200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Листопад » 21

Всім відомо, що студентські роки – це яскрава, весела і безтурботна пора.

І хоча всі, хто навчаються в професійно-технічних навчальних закладах, є учнями, а не студентами, та традиційно у нас в ліцеї 17 листопада святкують День студента. Талановиті учасники гуртків художньої самодіяльності підготували концерт, який приніс  задоволення та гарний настрій глядачам.

Чудові ведучі – учні ІІІ курсу зуміли знайти контакт із глядачами, залучити присутніх до всього, що відбувалося на сцені.

Пісні у виконанні учениць І курсу Михайлець Тетяни, Гнип Анни, Пеннер Каріни, Зубар Катерини, Турку Діани, ЄрмашХристиниита учениці ІІ курсу Мішиної Любові зривали гучні оплески глядачів.  ... Читати далі »

Переглядів: 585 | Додав: kulesh240890 | Дата: 21.11.2016 | Коментарі (0)

10 листопада 2016 року Арбузинський районний центр зайнятостіорганізував «Ярмарок професій» для випускників  9 та 11класів шкіл району.Десять освітніх  закладів із Миколаєва, Одеси, Черкас, Умані, Харкова та Первомайська презентували  відеофільми про ті чи інші спеціальності, які готують на їх базах.

                           

Арбузинський професійний аграрний ліцей також взяв участь у цьому профорієнтаційному заході.Майбутні випускники мали можливість переглянути відеоролик про професії, яким навчають у нашому навчальному закладі, та побачити виступ наших талановитих вихованців.

Переглядів: 480 | Додав: kulesh240890 | Дата: 21.11.2016 | Коментарі (0)