200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Лютий » 08

Відповідно до річного плану роботи ліцею та з метою  удосконалення рівня професійної компетентності  педагогічних працівників, в навчальному закладі проведено педагогічні читання на тему  «Застосування сучасних гуманістичних технологій для підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників». Предметом  обговорення були  досягнення та перспективи впровадження інноваційного  навчання в освітній процес ліцею.

Про організацію інноваційної діяльності педагогів ліцею доповідала методист ліцею Кур’янова І.В. «Освітні інновації це процес творення, запровадження та поширення в педагогічній практиці нових ідей, засобів, управлінських технологій, у результаті яких підвищуються показники (рівні) досягнень структурних компонентів освіти, відбувається перехід системи до якісно іншого стану. Слово «інновація» має комплексне значення, оскільки складається з двох форм: власне ідеї та процесу її практичної реалізації.

... Читати далі »
Переглядів: 567 | Додав: agrarnuylicey | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)

В порядку денному січневої педагогічної ради було розглянуто  питання моніторингу навчальних досягнень учнів за І семестр 2016-2017 навчального року. Рада учнівського самоврядування «Паросток»  випустила стіннівку, де були відзначені кращі в навчанні учні. Крім цього, рада навчання і порядку склала рейтинг успішності груп та обрала  кращих учнів за професіями, висвітливши все в інформаційних бюлетенях.

          

             ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: agrarnuylicey | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)