200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Червень » 11

З 06.04.2018 р. учні групи №35 з професії Продавець продовольчих товарів; обліковець з реєстрації бухгалтерських знаходяться на переддипломній виробничий практиці. Дяченко Яна набуває досвіду у селянському фермерському господарстві «Олексієнко Тетяна Миколаївна», Мішіна Любов – у фермерському господарстві «Адмірал – Агро», Чеботар Вікторія – в магазині «БУМ», приватного підприємця Гоймана Сергія Вікторовича. Інші вихованці також застосовують  теорію на практиці на  підприємствах Арбузинського району. Роботодавці відзначають добрі знання, вміння, навички, які демонструють учні під час виконання облікових робіт.

< ... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 11.06.2018 | Коментарі (0)

До заповідника «Гранітно-степове Побужжя», що на Миколаївщині, входить Актовський і Арбузинський каньйони, які вважаються одними з найгарніших і найбільш незвичайних куточків України.

Хочете дізнатися про них більше? Зверніться до будь-якого сайту в інтернеті – і вам відкриється вичерпна інформація і про площу каньйонів, і про висоту скель, і навіть про загадкових скіфів, яких з цими місцями пов'язує чимало древніх легенд.

Але якщо ваша мета – відчути органічну спорідненість з чарівною природою рідного краю, наповнитись радістю пізнання несподіваної краси, пізнат ... Читати далі »

Переглядів: 698 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 11.06.2018 | Коментарі (0)