200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2020 » Лютий » 12 » День безпечного Інтернету
17:04
День безпечного Інтернету

Йдучи у світ віртуальний, не забувайте

залишати відкритими двері у світ реальний.

 

11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.  Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

Практичним психологом Арбузинського професійного аграрного ліцею Ковальчук Наталією Вікторівною був проведений захід, спрямований на донесення інформації про важливість питання безпеки в просторі Інтернету очима дітей, про  важливість залучати дитину до тих рішень, які стосуються її та її безпеки.

   

До заходу приєднався інспектор з ювінальної провенції Арбузинського ВП капітан поліції Приймак Олександр Олександрович, який доповнив інформацією про небезпеки, що чатують на молодь при користуванні Інтернетом, та про те, як захистити себе під час мандрівки Всесвітньою мережею.

Учні активно брали участь в обговоренні правил роботи в  інтернет-просторі. Під час заходу всі отримали буклети з корисними порадами для безпечного користування Інтернетом.

Переглядів: 594 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: