200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Вересень » 24 » День народження селища
11:19
День народження селища

День селища – це свято, яке єднає всіх жителів громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої держави. А її, як відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди.

21 вересня 2019 року Арбузинці виповнилось 239 років. Святкували День народження рідного селища традиційно на місцевому стадіоні. Серед різноманітних розваг яскравістю виділявся ярмарок, який організували освітні заклади громади. До заходу долучився і наш Арбузинський професійний аграрний ліцей.

Учні та педагоги представили свою смачну випічку на продаж, продемонстрували осінні композиції, зроблені власноруч, провели майстер- класи з карвінгу, складання серветок для сервірування обіднього столу та пакування подарунків методом «фурашикі» для всіх бажаючих.

  

    

Святковий вечір продовжився концертом, у якому взяли участь як місцеві таланти так і запрошені зірки шоу «Х-Фактор» та «Голос країни». Завершив святкування яскравий феєрверк, враження від якого ще надовго залишаться у мешканців та гостей Арбузинки.


 

Переглядів: 534 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: