200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Квітень » 19 » День відкритих дверей – 2018.
16:06
День відкритих дверей – 2018.

Вибір професії - дуже складне й відповідальне завдання. Ще Вільям Шекспір твердив: «Всі ми знаємо, хто ми є, але не знаємо, ким ми можемо бути. Помилитися не можна, інакше перекреслите своє життя, зруйнуєте майбутнє». Дізнатися про переваги тієї чи іншої професії, визначитись у виборі учням дев’ятих класів допомагають Дні відкритих дверей.

Саме такий захід  для нашого навчального закладу - справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою учнівською молоддю. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо усіх зазирнути вперед, побачити реальне життя ліцею і уявити себе його учасником.

За сприянням Арбузинського Центру зайнятості населення майже 80 учнів дев’ятих класів Новоселівської та Арбузинських шкіл 19 квітня завітали до нашого навчального закладу.

Школярі мали можливість ознайомитися з навчальним закладом, його історією, традиціями, сучасною матеріально-технічною базою, умовами прийому та навчання, отримали інформацію щодо широкого спектру сучасних перспективних робітничих професій, за якими здійснюється підготовка у ліцеї.

Маршрут екскурсій пролягав через кабінети спеціальних дисциплін, лабораторії виробничого навчання, магазин-майстерню, навчальний бар, спортивні кімнати та актову залу.

Особливо гостей зацікавили майстер-класи, які демонстрували учні професій Кухар; кондитер, Офіціант; бармен, Продавець продовольчих товарів та Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. Діти мали змогу не тільки спостерігати за процесом, а й самим спробувати сервірувати  стіл, вирізати прикраси із овочів,  виконувати деякі нескладні елементи оздоблення тістечка «Кошик» масляним кремом, користуватися касовим апаратом та спостерігати за колонією грибів через спеціальний мікроскоп.

    

  

Завершував День відкритих дверей концерт, на якому виступили вихованці естрадно-вокального гуртка ліцею. Із привітальним словом виступили директор Арбузинського Центру зайнятості населення Терлецький В.І. та директор ліцею Петренко Л.М., які побажали школярам наснаги в навчанні та свідомого вибору майбутньої професії.

Сподіваємося, що 1 вересня ми побачимо серед першокурсників  наших сьогоднішніх гостей. Ми дуже чекаємо на Вас!

Переглядів: 492 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: