200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Квітень » 18 » День відкритих дверей – 2019
18:21
День відкритих дверей – 2019

День відкритих дверей — це традиційний захід, у рамках якого випускники шкіл мають змогу отримати необхідну інформацію для подальшого навчання. Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором  майбутньої професії або мають сумніви щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

18 квітня 2019 року за сприяння Арбузинської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості професійний аграрний ліцей гостинно відчинив свої двері для  90 учнів шкіл селища та району. Дев’ятикласники  із с. Семенівка, с. Новокрасне, с. Кавуни та  Арбузинських шкіл №1, 2 мали змогу познайомитися з усіма професіями, які можна здобути  в освітньому закладі. Під час екскурсії ліцеєм молодь отримала детальну інформацію про нього,  побачила майстер-класи з кожної професії. Особливе  зацікавлення в учнів викликав інтерактивний тир в кабінеті «Захист Вітчизни», де вони спостерігали за вправністю наших учнів у збиранні автомата та його магазина, стрільби з різних видів зброї, а також  змогли спробувати власні сили  у влучності на тренажері; дехто надзвичайно захопився роботою на віртуальному тренажері по збиранню системного блоку комп’ютера. Кухарі показали цікавий майстер-клас з оздоблення овочів, а лаборанти продемонстрували визначення якості питної води.

 

  

  

  

  

По завершенню екскурсії всі пройшли до актової зали, де директор ліцею Людмила Миколаївна Петренко привітала гостей та запросила до ліцею на навчання, а вихованці вокально-естрадного  гуртка додали позитиву, показавши свої таланти.

Переглядів: 665 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: