200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2013 » Жовтень » 28 » День знань
12:01
День знань

Здравстуй, ліцею, професійна країно, 

Тут вчимося, мужнієм, ростем. 

Ти до всіх нас і добрий, гостинний, 

За знаннями сюди ми  ідем.

Так розпочалася святкова урочистість, присвячена початку нового  навчального року в Арузинському професійному аграрному ліцеї, який на початку жовтня відзначатиме знаменну дату – своє 50-ти річчя.

Директор ліцею Л.М.Петренко привітала всіх з початком навчального року, запросила учнів до просторих та затишних кабінетів.  Учням побажала, що набиралися мудрості, знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокували до своєї мети.

З привітальним словом виступила Зовтун Ірина Анатоліївна – начальник відділу економіки Арбузинської районної державної адміністрації. У своєму виступі вона наголосила на тому, що всього,що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Закликала учнів не лінуватися і не зупинятися на досягнутому, розвивати свої таланти, творчість, здібності. Побажала учням бути мудрими, добрими та людяними, щоб виростали справжніми людьми.


З початком навчання в ліцеї учнів 1-го курсу  привітали їх старші товариші – третьокурсники та майстри виробничого навчання.

Закличний спів дзвоника запросив учнів на перший урок, тема якого «Творче сьогодні – в ім’я завтрашнього дня». В ході уроку учні ознайомились з виставкою творчості талановитих учнів та презентацією про талановитих та обдарованих учнів ліцею.

Після проведення 1-го уроку для першокурсників відбулося хвилююче, радісне, щире свято  – «Посвята в ліцеїсти». Під час проведення якого учні дізналися про історію навчального закладу, про матеріальну базу та про те, спеціалістів яких професій готував в минулому  ліцей та склали Присягу учня ліцею.


Цього навчального року вивчати тонкості професій у ліцеї будуть майже 300 учнів і освоюватимуть ази таких професій: тракторист - машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування;  тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва( категорії А-1, А-2; В—1); кухар; продавець продовольчих товарів, обліковець; конторський (офісний) службовець; лаборант хіміко–бактеріологічного аналізу, оператор комп’ютерного набору. Тож легких злетів у навчанні учням  та хороших здібних учнів наставникам.


Переглядів: 649 | Додав: chuiko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: