200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Вересень » 2 » ДЕНЬ ЗНАНЬ
12:44
ДЕНЬ ЗНАНЬ

2 вересня на святкову лінійку, приурочену Дню знань зібралися гості, батьки,  учні  старших курсів та юнаки і дівчата, які прийшли до ліцею вперше.

Із вітальним словом до учнів звернулася директор ліцею Петренко Л.М.: «День знань - це початок навчального року. Це прекрасний привід зібратися з думками і зануритися в бездонний океан професій. Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і цікаво як для учнів, так і для педагогів. Нових відкриттів і вражень вам в цьому новому освітньому році!». 

          Після святкової лінійки для учнів було проведено загальноліцейний перший урок на тему «Прагнемо миру», де мова йшла про  необхідність збереження миру в усьому світі, про   масштаб небезпеки війни й можливості в її запобіганні.

У цей день відбулося хвилююче, радісне, щире свято – «Посвята в ліцеїсти». Першокурсників ознайомили з історією навчального закладу, його матеріальною базою та професіями. Свято закінчилося урочистим складанням Присяги ліцеїста учнями І курсу та концертними виступами старшокурсників.

  

   

Переглядів: 633 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: