200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Червень » 24 » ДКА - підсумок навчання
10:27
ДКА - підсумок навчання

Державна кваліфікаційна атестація - це завершальний етап навчально-виробничого  процесу, що здійснюється відповідно до Закону України „ Про професійно-технічну освіту", Положення про порядок кваліфікаційної атестації та присвоєння кваліфікації особам, які здобувають професійно-технічну освіту, та інших законодавчих актів України.

Відповідно до робочого  навчального плану та розкладу проведення, державна кваліфікаційна комісія проводилася 23 червня у групі №33 професій Продавець продовольчих товарів; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних.

   До ДКА було допущено 22 учні групи, з яких 23% захистили творчі проекти на високому рівні, 27% - на достатньому рівні. Члени державної кваліфікаційної комісії відмітили якість та науковий зміст презентацій, самостійність та обізнаність учнів під час захисту робіт, впевненість у відповідях на додаткові запитання. Високу оцінку отримали творчі  роботи Чалюк Альбіни, Сіканець Тетяни, Васильєвої Оксани.

 Відрадно, що четверо учнів цієї групи планують продовжити своє навчання в профільних навчальних закладах за направленням.

Бажаємо реалізувати всі плани на майбутнє. В добрий путь, дорогі випускники!

 

   

Переглядів: 554 | Додав: pryzhyhalinskyimaxim | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: