200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Червень » 23 » До уваги випускників шкіл!
10:58
До уваги випускників шкіл!

До уваги випускників шкіл!

Непомітно пролетіли чудові шкільні роки. І сьогодні перед вами  стоять непрості питання: «Ким бути?», «Як вибрати майбутню професію?»

 Вибір професії — справа нелегка, але необхідна. Адже щасливе й успішне життя багато в чому залежить від роботи, якою займається людина: чим вдаліший вибір, тим більше можна досягнути на професійному шляху,  відчувати себе успішними і щасливим.

Як вибрати професію до душі? Кращий варіант  - перетворити своє хобі в роботу. Майстри своєї справи, які досягли великих успіхів, були в захваті від своєї роботи, тому, що займалися улюбленою справою. Якщо Ви обожнюєте готувати  їжу, випікати смаколики,   але маєте недостатньо знань –   підіть навчатися на кухаря-кондитера, додайте до знань трохи таланту, фантазії та бажання — і будете створювати чудові страви та борошняні вироби,  які люди будуть з радістю куштувати.

Якщо Ви любите техніку та роботу на землі – вам треба здобути професію Тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва. Цей аргументований список можна продовжувати до безкінечності…

Поганих професій не існує, є помилки у виборі. І перш ніж обрати свою дорогу, людина повинна знати, чого вона хоче.

Арбузинський професійний аграрний ліцей

 пропонує широкій вибір професій, які ви можете здобути, маючи базову середню освіту:

Тракторист-машиніст сільськогосподарського  виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування;

Кухар; кондитер;

Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; продавець продовольчих товарів.

Для тих, хто отримав повну середню освіту, пропонуємо здобути дипломи кваліфікованих робітників за такими затребуваними на ринку праці напрямками як ресторанна справа, бухгалтерія та  інформаційно-комунікаційні технології:

З терміном навчання 1 рік  -  Офісний службовець (бухгалтерія)

З терміном навчання 1,5 роки - Офіціант;бармен та Оператор комп’ютерного набору.

У ліцеї комфортні умови навчання: творчий, енергійний педагогічний колектив, достатня матеріальна база предметів та професій, цікава позанавчальна діяльність спортивних секцій та гуртків художньо-естетичного напрямку. За потребою учні забезпечуються затишним гуртожитком.

Учні, які прийдуть на навчання після 9 класу, протягом трьох років одержуватимуть стипендію у розмірі 490 грн. (сироти - 1180 грн.) щомісячно та отримають диплом кваліфікованого робітника та атестат про повну середню освіту.

Вступна кампанія вже розпочалася! Поспішайте з  документом про освіту в оригіналі, ксерокопією паспорта, медичною довідкою встановленого зразка та  з 6 фотокартками розміром 3х4см за адресою: Миколаївська область смт.  Арбузинка вул. Шевченка 217 тел. (05132)3-04-20. Приймальна комісія працює щодня, крім вихідних з 8 до 17 години.

 На офіційному сайті за посиланням   www. arbpal.at.ua ви зможете більш  докладно дізнатися про наше бурхливе ліцейне життя.

Ми чекаємо на вас, дорогі випускники!

Переглядів: 559 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: