200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Жовтень » 19 » Екскурсія до пожежно-рятувального підрозділу
13:18
Екскурсія до пожежно-рятувального підрозділу

Програмою вивчення курсу основ «Охорони праці» передбачено підвищення рівня пожежної і техногенної безпеки, відпрацювання планів евакуації і т.і.. З цією метою 18 жовтня 2018 року учні-юнаки 1 курсу Арбузинського професійного аграрного ліцею відвідали пожежно-рятувальний підрозділ Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Перед юнаками виступили начальник караулу Барабаш В.М. та провідний інспектор РС ДСНС Угрин Є.І. та провели показові заняття. Учням продемонстрували способи гасіння пожеж та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також можливості сучасної пожежно-рятувальної техніки й обладнання.

    

Начальник РС ДСНС України Петренко Д.С. провів екскурсію пожежною частиною, розповів про історію становлення підрозділу, будні колективу, спортивно-тренувальну базу а також закликав юнаків активно оволодівати основами пожежної справи, загартовувати себе фізично.

По завершенню заходу учням ліцею надали методичні і профорієнтаційні матеріали Служби порятунку 101 та інформацію для бажаючих вступити до навчальних закладів з підготовки фахівців для підрозділів ДСНС.

Учні були задоволені екскурсією, а дехто замислився про своє майбутнє у підрозділах ДСНС.

 

Переглядів: 448 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: