200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Жовтень » 10 » Ліцейне свято
16:27
Ліцейне свято

1 жовтня 2018 року Арбузинському професійному аграрному ліцею виповнилось 55 років. З цієї нагоди 5 жовтня у приміщенні актової зали ліцею відбулись святкові урочистості.

На свято завітали виконувач функцій і повноважень голови Арбузинської райдержадміністрації Василенко Алла Олександрівна, голова Арбузинської районної ради Кошетар Володимир Миколайович, голова Арбузинської селищної ради Травянко Євгеній Віталійович, депутати Миколаївської обласної ради Чмир Сергій Михайлович та Воронок Анна Вадимівна, голова Арбузинського райкому профспілки працівників АПК Пруднік Ольга Оксентіївна і інші почесні гості. Дотримуючись українських традицій, запрошені завітали до ліцею з цінними подарунками, на яких давно потребувала талановита учнівська молодь.

   

Окрім очільників району ліцей відвідали ветерани праці, випускники.

Гостей зустрічали талановиті учні ліцею, які представили на ярмарку вироби, зроблені власноруч.

   

Урочиста частина розпочалася із вітальних слів та короткого екскурсу в історію навчального закладу.

Традиційно перше слово було надано господині – директору ліцею Людмилі Миколаївні Петренко. Вона привітала колектив зі святом, висловила вдячність колегам та ветеранам за добру командну роботу, сумлінність, постійний творчий пошук та педагогічну майстерність.

Привітали працівників ліцею і очільники району та нагородили почесними грамотами наших колег, які мають великий стаж роботи в навчальному закладі.

      

Багато щирих зичень звучало від ветеранів праці. Вони згадали усіх, хто працював та навчався в стінах закладу. Не забули й про тих, кого вже нині немає з нами.

Поздоровлення перепліталися з чудовою концертною програмою. Яскраві виступи подарували присутнім вихованці ліцею та випускники, які разом зі своїми наставниками довго готувалися, аби ювілей вдався на славу.

    

Переглядів: 1017 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: