200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Червень » 21 » Методичний вернісаж
13:46
Методичний вернісаж

Освітній процес на початку XXI століття в Україні зазнає значного реформування. Першочерговим завданням педагога є створення умов для формування творчої, компетентної особистості, здатної реалізовувати свій потенціал в суспільстві. Для цього  необхідно вивчати і впроваджувати нові форми і методи роботи. Педагогічний колектив ліцею працює під девізом: "Від компетентного вчителя  - до компетентного учня".

В кінці навчального року, традиційно підводимо підсумки роботи методичних комісій. 21 червня було проведено «Методичний вернісаж». Мета заходу - створення умов для формування професійних компетенцій педагогів і розкриття їх творчого потенціалу, обміну досвідом щодо впровадження інноваційних педагогічних технологій в ліцеї, активізації науково-дослідницької педагогічної діяльності.

"Методичний вернісаж" - це звіт методичних комісій, проведених в один день. Голови методичних комісій презентували свої міні-колективи, завдання, над якими працювали протягом року, а кожен член МК коротко ознайомлював присутніх з своїми здобутками.

Педагоги  отримали досвід впровадження педагогічних технологій, а також виявили молодь, яка втілює в практику сучасні вимоги  до інноваційної діяльності. Так, викладач професійно-теоретичної підготовки з професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, Балобанова Ірина Сергіївна, презентувала свій електронний посібник лабораторно-практичних робіт з предмета «Основи мікробіології». Майстер виробничого навчання Кулєш Василь Юрійович ознайомив присутніх із власним персональним сайтом, де розміщено велику кількість корисної інформації: конспекти, презентації, статті, корисні поради та інш.

  

Так тримати! А адміністрація буде створювати умови та атмосферу творчості для  особистісного зростання кожного педагога.

Переглядів: 636 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: