200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2020 » Лютий » 6 » Мистецтво одягатися
16:22
Мистецтво одягатися

Всім відоме прислів‘я "Зустрічають по одягу, а проводжають по розуму". При цьому підкреслюється, що розум, звичайно, - це головне, але зустрічають все ж таки по одягу.

Форма одягу - найкраща характеристика людини, це свого роду ієрогліф, що відображає особистість зі всіма, як кажуть, звичками i нахилами. Естетика зовнішнього вигляду має майже таке ж значення в житті людини, як і естетика поведінки. Вміння одягатись відноситься як до науки i мистецтва, так i до звичок та почуттів. Вміти правильно підібрати і поєднати одяг, аксесуари, відчуття міри та доцільності того чи іншого вбрання до заходу, який відвідуватимете, – це є основні критерії стилю.

Саме вміння доречно одягатися було темою відкритої лінійки, яку провели учні групи № 49 разом з класним керівником Радіком Андрієм Михайловичем та майстром виробничого навчання Ковальською Іриною Валерієвною.

Всі учасники заходу могли ознайомитись з правилами підбору та поєднання одягу за стилем та кольором, куди і що доречно одягати, враховуючи погодні умови.

Маємо надію, що всі присутні скористаються порадами від 49 групи і будуть одягатися доречно та зі смаком.

 

 

 

Переглядів: 626 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: