200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Березень » 28 » Наші досягнення
13:33
Наші досягнення

27 березня 2018 року на базі Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» відбувся ІІ  (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Продавець продовольчих товарів. Мета заходу — пошук, підтримка, розвиток творчого потенціалу та професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників. У конкурсі взяли участь 6 переможців І етапу конкурсу. Основними критеріями оцінювання виконання завдань були глибина знань програмового  матеріалу,  рівень умінь та навичок із виконання практичних завдань відповідно до вимог.

Наш ліцей представляла Панфілова Ганна, учениця групи №37,  переможниця І (ліцейного) етапу конкурсу. На підставі протоколів засідання журі вона виборола почесне ІІІ місце.

   

Це досягнення, насамперед, результат копіткої праці майстрів виробничого навчання Щуцької В.І., Яремко Л.І. та викладача Мазуренко Н.А., які доклали всіх зусиль при підготовці до участі в конкурсі.

Результати конкурсу свідчать про високий рівень професійної підготовки учнів, уміння застосовувати теоретичні знання на практиці.

  Щиро вітаємо Ганну, викладача та майстрів виробничого навчання, бажаємо наснаги і творчих успіхів.   

Переглядів: 504 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: