200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2013 » Листопад » 8 » Навчальна екскурсія в пожежно-рятувальну частину
20:57
Навчальна екскурсія в пожежно-рятувальну частину

З метою популяризації безпечного способу життя, підвищення рівня підготовки молоді до дій у надзвичайних ситуаціях, а також для закріплення теоретичних знань учнів першого курсу з теми «Пожежна безпека», 7 листопада 2013 р. була проведена екскурсія в шосту Державну пожежно-рятувальну частину  Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області по обслуговуванню Арбузинського району.

 В ході екскурсії учні ознайомилися з роботою аварійно-рятувальної служби,  було продемонстровано розгортання спеціалізованої пожежної машини та її багатофункціональні можливості. Рятувальники показали використання машини для подачі струменя води зі стволу, керованого маніпулятором. Все це викликало неабияку зацікавленість та величезне захоплення юних відвідувачів.

Під час  перебування у пожежній частині учні мали можливість побачити  нові засоби індивідуального захисту, а саме - протигази та костюми Л-1. Учні з великим бажанням одягали апарати на стислому повітрі для роботи в непридатному для дихання середовищі (АСП -2), приміряли спецодяг та  відчували себе в ролі рятувальників.

Знання правил пожежної безпеки і правил безпечної поведінки учням ліцею  знадобиться і у дорослому житті, адже у часи великої кількості надзвичайних ситуацій техногенного та природного  характеру завжди варто дбати про особисту безпеку. І дуже добре,  що в складний момент можна розраховувати на допомогу і підтримку інших, в нашому районі - це особовий склад професіоналів - рятувальників - 6 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Своєрідний фотозвіт про екскурсію можна побачити у фотоальбомі нашого сайту.

Переглядів: 711 | Додав: chuiko | Рейтинг: 3.5/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: