200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2014 » Лютий » 14 » Обласні педагогічні читання 12 лютого 2014 року
11:17
Обласні педагогічні читання 12 лютого 2014 року

12 лютого педагоги ліцею, що атестуються в поточному навчальному році, взяли участь в обласних педагогічних читаннях, присвячених проблемі формування освітнього середовища прогресивними технологіями. 


Димова Т.В., викладач професійно-теоретичної підготовки майбутніх конторських (офісних) службовців (бухгалтерія), поділилась досвідом мотивації навчальної діяльності учнів, який проілюструвала відеофрагментами уроку з предмета «Бухгалтерський облік» та переконала всіх присутніх у доцільності використання презентацій, що дозволяють стисло та структуровано подати великий обсяг  навчальної інформації. 


Майстер виробничого навчання Левіна В.Г. продемонструвала результати своєї роботи з підготовки фахівців сфери ресторанного сервісу. Презентація педагога була присвячена креативним моментам у сервіруванні  святкових столів та новітнім технологіям у обслуговуванні відвідувачів кафе та ресторанів. Колег  з інших навчальних закладів зацікавили сучасні тенденції ресторанного сервісу, такі як «Фламбування», «Фондю», банкет-фуршет, шведський стіл. Яскравою родзинкою виступу став невеличкий майстер-клас по складанню серветок, які є невід’ємною та обов’язковою прикрасою столу. 

               

Учасники заходу відзначили ефективність проведеного  засідання, яке відбулося у формі освітнього тренінгу.

Переглядів: 562 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: