200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Січень » 23 » Педагогічна рада ліцею 9 січня 2015року
11:49
Педагогічна рада ліцею 9 січня 2015року

Жвавими дискусіями і конструктивом супроводжувався розгляд питань педагогічної ради ліцею, що пройшла 9 січня 2015року.

Першим питанням порядку денного, як зазвичай, обговорювалися підсумки навчально-виробничої роботи за І семестр 2014-2015н.р.

Голови МК аналізували моніторингові дослідження навчальних досягнень учнів з усіх видів підготовки. Діаграми, які супроводжували  доповіді керівників МК демонстрували коефіцієнт навченості, рівень компетентності, рівні навчальних досягнень учнів по окремих предметах та в/н.

Заступник директора з НВР Чуйко О.О.,  докладно розповіла про діяльність  учнівського самоврядування, та проблеми, які виникають в цьому напрямку роботи.

Викладач професійно-теоретичної підготовки Балобанова І.С. докладно розповіла про свою роботу над впровадженням  нових ДС ПТО з професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу». Своєрідним підтвердженням реалізації стала демонстрація відеофільму, створеного учнями в  якості дипломної творчої роботи.  Фільм розміщено на сайті навчального закладу.

Майстер в/н Левіна В.Г. розповіла про власний творчий підхід по впровадженню нових Державних стандартів з професії «Офіціант;бармен».

Викладачі, що атестуються в поточному навчальному році звітували про свою діяльність у міжатестаційний період. Члени педколективу заслухали Петренко І.М., Смик Л.П., Бугая С.М., Кур′янову І.В.

 

Надзвичайно цікавим став обмін досвідом по використанню проблемних виробничих ситуацій, які  майстри в/н різних професій впроваджують на своїх заняттях для розвитку логічного  та  професійно-аналітичного мислення учнів.

Як наслідок, виникла пропозиція започаткувати створення банку проблемних виробничих ситуацій, який буде поповнюватися з року в рік.

Переглядів: 458 | Додав: chuiko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: