15:48 Перевірна робота у групі №25 | |
21 грудня учні третього курсу, що здобувають професію Кухар; кондитер, здавали перевірну роботу на кваліфікацію кондитер третього розряду. Виконання учнями практичних робіт дозволило визначити рівень навчальних досягнень учнів з виробничого навчання. Учні готували різноманітні напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів: фарші з м’яса, ліверу, риби, гороху та квасолі, свіжої та квашеної капусти; майстерно вправлялись з начинками зі свіжих яблук, маку, цукатів. За бажанням дехто з учнів випекли смачні кондитерські вироби, в яких використали власноруч приготовані напівфабрикати. Перевірна робота закінчилася чаюванням, де кожен міг оцінити смакові якості піци з грибами, пирогів закритих та відкритих, смажених пиріжків одногрупників. За результатами презентацій приготованих страв та напівфабрикатів, кращими визнано роботи Надвідної Вікторії, Левченка Валентина, Левіцької Мар’яни.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |