200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Грудень » 21 » Перевірна робота у групі №25
15:48
Перевірна робота у групі №25

21 грудня учні третього  курсу, що здобувають професію Кухар; кондитер, здавали перевірну роботу на кваліфікацію  кондитер третього розряду.

Виконання учнями практичних робіт дозволило визначити рівень навчальних досягнень учнів з виробничого навчання.

Учні готували різноманітні напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів: фарші з м’яса, ліверу, риби, гороху та квасолі, свіжої та квашеної капусти; майстерно вправлялись з начинками зі свіжих яблук, маку, цукатів. За бажанням дехто з учнів випекли смачні кондитерські вироби, в яких використали власноруч приготовані напівфабрикати. Перевірна робота закінчилася чаюванням, де кожен міг оцінити смакові якості піци з грибами, пирогів закритих та відкритих, смажених пиріжків одногрупників.

За результатами презентацій приготованих страв та напівфабрикатів, кращими визнано роботи Надвідної Вікторії, Левченка Валентина, Левіцької  Мар’яни.

        

Переглядів: 451 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: