200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Грудень » 20 » Перевірна робота у групі №26
15:29
Перевірна робота у групі №26

20 грудня учні другого курсу, що здобувають професію Кухар; кондитер, здавали перевірну роботу на кваліфікацію  кондитер третього розряду.

Практичні завдання перевірної роботи були своєрідним закріпленням знань теоретичного курсу з тем «Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів» та «Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів».

Одні учні групи готували фарші з м’яса, риби,  квасолі та гороху, зі свіжої та квашеної капусти; інші практикувались у приготуванні начинок з маку, цукатів, сухофруктів, цедри,  свіжих яблук двома способами, сирної з родзинками.

Другим етапом перевірної роботи було приготування різноманітних сиропів, помад, масляних та вершкових кремів, шоколадної та горіхової крихти – всього того, що робить смачним та довершеним будь-який кондитерський виріб.

За результатами презентацій приготованих страв та напівфабрикатів, кращими визнано роботи Сендик Валерії, Зубар Катерини та Кривель Дар’ї.

         

Переглядів: 437 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: