15:29 Перевірна робота у групі №26 | |
20 грудня учні другого курсу, що здобувають професію Кухар; кондитер, здавали перевірну роботу на кваліфікацію кондитер третього розряду. Практичні завдання перевірної роботи були своєрідним закріпленням знань теоретичного курсу з тем «Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів» та «Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів». Одні учні групи готували фарші з м’яса, риби, квасолі та гороху, зі свіжої та квашеної капусти; інші практикувались у приготуванні начинок з маку, цукатів, сухофруктів, цедри, свіжих яблук двома способами, сирної з родзинками. Другим етапом перевірної роботи було приготування різноманітних сиропів, помад, масляних та вершкових кремів, шоколадної та горіхової крихти – всього того, що робить смачним та довершеним будь-який кондитерський виріб. За результатами презентацій приготованих страв та напівфабрикатів, кращими визнано роботи Сендик Валерії, Зубар Катерини та Кривель Дар’ї.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |