14:24 Перевірна робота у групі №26 | |
12 квітня учні другого курсу, що здобувають професію Кухар; кондитер, здавали перевірну роботу на кваліфікацію кондитер третього розряду. Практичне виконання завдань перевірної роботи були своєрідним закріпленням знань теоретичного курсу з тем «Вироби з дріжджового та безддріджового тіста. Приготування тортів та тістечок». Учні презентували по два кондитерські вироби та розповідали технологію їх приготування. Серед запропонованих виробів були: піца «Кальцоне», пісочне печиво «Зірочка» та «Кругле», молочні коржики, сочники з сиром, рулети бісквітно-фруктовий та «Екстра», ватрушки з сиром, бублики, кулеб’яки з капустою, пироги закриті та напівзакриті, пиріжки печені та смажені, розтягаї та багато іншої смакоти. За результатами дегустації, презентації виробів, дотримання технологічного процесу, було визначено найкращих учнів групи: Сендик Валерія, Зубар Катерина, Романенко Віталій, Моісеєнко Єлизавета.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |