200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Квітень » 12 » Перевірна робота у групі №26
14:24
Перевірна робота у групі №26

12 квітня учні другого курсу, що здобувають професію Кухар; кондитер, здавали перевірну роботу на кваліфікацію кондитер третього розряду.

Практичне виконання  завдань перевірної роботи були своєрідним закріпленням знань теоретичного курсу з тем «Вироби з дріжджового та безддріджового тіста. Приготування тортів та тістечок».

Учні презентували по два кондитерські вироби та розповідали технологію їх приготування. Серед запропонованих виробів були: піца «Кальцоне», пісочне печиво «Зірочка» та «Кругле»,  молочні коржики, сочники з сиром, рулети бісквітно-фруктовий та «Екстра», ватрушки з сиром, бублики, кулеб’яки з капустою, пироги закриті та напівзакриті, пиріжки печені та смажені, розтягаї та багато іншої смакоти. 

За результатами дегустації, презентації виробів, дотримання  технологічного процесу, було визначено найкращих учнів групи: Сендик Валерія, Зубар Катерина, Романенко Віталій, Моісеєнко Єлизавета.

      

Переглядів: 127 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: