10:41 Перевірна робота у кухарів | |
5 квітня учні випускної групи № 26 здавали перевірну роботу на кваліфікацію кухаря 4 розряду. Учні показали вправні вміння та навички по приготуванню перших і других страв та десертів. Було приготовано борщі, супи та солянки, страви з м’яса курки, яловичини, свинини, риби а також запіканки, бабки, киселі, компоти та багато інших страв.
Всі впоралися із завданням і отримали відповідні оцінки. Найкраще виконала завдання Зубар Катерина, яка приготувала суп-пюре з птиці, рибу фаршировану кругляками та печені яблука. Кривель Дар’я здивувала смаком солянки збірної м’ясної та ескалопом. Романенко Віталій приготував борщ чернігівський, биточки м’ясні та запіканку з сиру. Ці учні отримали високі бали. Майстер виробничого навчання Сідень О.В. відзначила також і інших учнів, які отримали бали достатнього рівня: Сендик Валерію, Моісеєнко Єлизавету, Михайліченко Гліба.
Всіх учнів групи чекає остання переддипломна практика на підприємствах громадського харчування Арбузинки та Арбузинського району.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |