16:41 Перевірна робота в групі №27 | |
18 грудня майбутні кулінари здавали перевірну роботу на кваліфікацію кухар 4–го розряду. Після опрацювання тем «Приготування страв з овочів», « Приготування холодних страв і закусок», «Складні форми нарізання овочів та складання композицій з них», кожен учень групи самостійно виконував три навчально-виробничі роботи. У переліку презентованих страв були: картопляні пальчики, овочеве рагу, деруни з різними начинками та багато інших страв з овочів. Членів комісії приємно вразили фантазії учнів по складанню композицій з овочів та фруктів.
Найкращі результати мають Медвінська Анастасія, Ластівецька Надія, Дубовик Анастасія, Надвідна Ганна.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |