200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2021 » Березень » 9 » Предметний тиждень з фізичної культури та захисту Вітчизни
15:02
Предметний тиждень з фізичної культури та захисту Вітчизни

Предметний тиждень фізичної культури розпочався зі змагань «Першість серед учнів ліцею з настільного  тенісу», організаторами яких були викладачі фізичної культури – Бугай С.М. та Колбасенко А.П.

 В результаті запеклої боротьби першість серед хлопців ліцею виборов Колєчкін Д. (гр.№ 28), другим став Тесля О. (гр.№ 20). і третє місце посів Главан І. (гр.№ 10). Серед дівчат вкотре перемогла Ктоян В. (гр. №38), друге місце у Мащак М. (гр. №29)  і третє посіла Курманська Д. (гр.№ 20). Усі переможці отримали медалі, грамоти та солодкі подарунки.

      

Викладач фізичної культури Бугай С.М. провів відкритий урок на тему: «Атлетична гімнастика. Розвиток м’язів методом колового тренування». Урок проведено на високому методичному рівні, здобувачі освіти впорались із поставленими завданнями та продемонстрували свої вміння з атлетичної гімнастики.

  

Змагання: «Першість серед учнів ліцею зі стрільби із пневматичної гвинтівки» організовані та проведені викладачем захисту Вітчизни Колбасенко А.П. пройшли дуже активно. Перше місце серед хлопців виборов Лівий М. (гр.№20), друге у Главана І. (гр.№10) і третє виборов Колєчкін Д. (гр. №28). Серед дівчат найвлучнішою виявилась Курманська Д. (гр.№ 20), друге місце у Ктоян В. (гр.№ 38) і третє у Кучеряну О. (гр.№ 38).

На завершення предметного тижня відбулася зустріч здобувачів освіти з випускником ліцею Майхровським Ігорем, який наразі проходить строкову службу в одній із військових частин Національної Гвардії України в місті Харкові та прибув у планову відпустку. Ігор розповів про особливості проходження служби у підрозділах Національної Гвардії та поділився своїми враженнями від служби.

  

Переглядів: 314 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: