200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Вересень » 10 » Свято знань
10:54
Свято знань

СВЯТО ЗНАНЬ

Промайнуло літо непомітно,

В спогадах лишивши теплий слід.

І ліцей вам усміхається привітно,

Обіцяючи відкрити новий світ.

Такими словами в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася святкова лінійка,  приурочена Дню знань.

До учнів із вітальним словом звернулася директор ліцею Петренко Л.М., яка побажала учнівському колективу успіхів у навчанні, та нагородила учнівський колектив групи №36 професії Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; Продавець продовольчих товарів за перемогу у конкурсі на кращу групу ліцею за підсумками 2017-2018 н.р.  Також грамотами  були нагороджені учні, що сумлінно відпрацювали виробничу практику на базі відпочинку «Лотос» на Чорноморському узбережжі.

Після святкової лінійки для учнів проведено перший загальноліцейний урок на тему «З Україною в серці», на якому мова йшла  про визначних  українців, відомі в усьому світі технічні  досягнення України, цікаві регіони нашої країни, які не поступаються зарубіжним курортам та багато іншої інформації, яка викликає гордість.

У цей день відбулося хвилююче, радісне, щире свято – «Посвята в ліцеїсти». Першокурсників ознайомили з історією навчального закладу, його матеріальною базою та професіями. Свято закінчилося урочистим складанням Присяги ліцеїста учнями І курсу та концертними виступами старшокурсників.

    

Переглядів: 469 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: