200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Березень » 18 » Тиждень методичної комісії аграрних професій
10:32
Тиждень методичної комісії аграрних професій

З метою підвищення рівня підготовки робітничих кадрів з 25.02.2019 р. по 01.03.2019 р. у ліцеї тривав тиждень професійної майстерності методичної комісії  професій Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування.

27.02.19р. викладач  Катриченко С.В. та учні групи №17 розповіли   про нові технології, що використовуються в агрономії; новітню та модернізовану техніку вітчизняного та іноземного виробництва, надали корисну інформацію про зміни в ПДР.

   

Цього ж дня, згідно з планом проведення тижня, майстер виробничого навчання Лебедянець С.В. провів відкритий урок виробничого навчання у групі № 18  по темі: «Робота на агрегатах для суцільної культивації», метою якого було закріплення теоретичних знань по технології передпосівного обробітку гpунту, комплектування агрегатів та підготовка їх до роботи, перевірка якості виконаних робіт, витрати пального, операції щоденного ТО. Було проведено інструктаж з техніки безпеки та охорони праці, учні отримали завдання, інструменти та обладнання. Всі учні досить вдало впорались із поставленими задачами та показали гарні навички в роботі.

27.02.2019р викладач Катриченко С.В. провів відкритий урок у групі №17 на тему: «Знак аварійної зупинки, його призначення та порядок використання», метою якого було узагальнення та систематизація знань учнів з вивченої теми. Під час уроку учні мали можливість розвивати самоосвітню, особистісну, соціальну та пізнавальну компетентності. Особлива увага була приділена можливим трагічним наслідкам навіть  в разі незначних порушень Правил дорожнього руху. Учні активно працювали під час опитування та підготували випереджувальні завдання по новій темі уроку. В кінці уроку учні отримали  завдання, які швидко та об’єктивно показали рівень засвоєння нового матеріалу.

28.02.19р. майстер в/н Озеров В.Ю. в гр.№17 провів відкритий урок з виробничого навчання по темі: «Виконання робіт зі знімання техніки із зберігання», метою якого було закріплення теоретичних знань, що стосуються операцій зі знімання техніки із зберігання, проведення діагностики технічного стану та технічне обслуговування. Було проведено інструктаж з Техніки безпеки та охорони праці, учні отримали завдання, інструменти та обладнання. Всі учні досить вдало впорались із поставленими задачами та показали гарні навички в роботі. 

01.03.19 р. майстер в/н Короткий В.А. в гр.№16 провів відкритий урок з виробничого навчання по темі: «Технічне обслуговування та ремонт сільськогосподарських машин». Для порівняння учням було представлено пошкоджені, відремонтовані та нові робочі органи сільгоспмашин, показано навчальний відеофільм,  проведено інструктаж з Техніки безпеки та охорони праці, учні отримали завдання, інструменти та обладнання. Всі учні досить вдало впорались із поставленими завданнями.

  

В  кінці робочого тижня, членами методичної комісії було підведено підсумки «Тижня професії», де було проаналізовано всі позитивні сторони та недоліки в запланованих та проведених заходах.

Переглядів: 415 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: