200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Березень » 18 » Тиждень методичної комісії суспільно-гуманітарної підготовки
10:40
Тиждень методичної комісії суспільно-гуманітарної підготовки

З 11.03.2018 по 15.03.2018 р. в ліцеї тривав тиждень суспільно-гуманітарної підготовки. Рішенням методичної комісії було заплановано та затверджено ряд уроків та  цікавих пізнавально-розвивальних заходів, в яких  активну участь взяли як самі педагоги, так  і учні.

Розпочався тиждень виставкою предметних газет, над виготовленням яких добре попрацювали учні під керівництвом своїх наставників. Всі бажаючі мали можливість отримати додаткову цікаву інформацію,  перевірити свої знання з будь-якого предмету суспільно-гуманітарного спрямування.

Розпочалися заходи з лінійки «Наш Шевченко», яку разом з учнями підготувала та провела Бойко Т.Є. Дуже піднесено та чутливо згадували учні про великого Кобзаря, читали його поезії, говорили про неоціненний вклад поета в розвиток української літератури та культури взагалі.

 Відкритий урок з історії України на тему «Чорнобильська  катастрофа та її наслідки» провела з 26 групою Антоненко С.Ю. Різноманітні форми роботи при перевірці домашнього завдання та засвоєнні нових знань використала викладач, аби активізувати учнів. Учні з цікавістю працювали з архівними документами, таблицями. Використані на уроці поезії, відеофрагменти з документальних фільмів  створили емоційний фон, який допоміг у вирішені проблемного питання уроку.

Відкритий урок з зарубіжної літератури «Влада золота  та її філософія в повісті «Гобсек» Оноре де Бальзака» пройшов  на одному диханні. Учні, в процесі роботи над сюжетом твору, вирішували проблемні завдання, характеризували образ головного героя, робили висновки та аргументували їх. Залюбки вони працювали над портретною характеристикою, інтер’єром, фразеологізми. Остаточно зрозуміти філософію Гобсека допомогли «вражаючі» уривки з фільму. Кожен задумався над власними цінностями.

 «Воскресіння Розстріляного Відродження» - це назва навчально- виховного заходу, який підготувала Бойко Т.Є. Багато цікавої інформації про  історію розвитку української літератури отримали присутні.

В чому справжня людська краса? Кожен, хто відвідав театралізовану виставу, що вразила всіх неперевершеною грою молодих аматорів, зробив висновок, що справжня краса людини – це гармонія духу і тіла.

Весело та енергійно пройшов турнір, де учні могли помірятися силами в знаннях з історії. Антоненко С.Ю. підготувала цікаві конкурси: «Хто це?», «Асоціації», «Залізна логіка», «Історія очима художників» та «Крилаті вислови». Дух конкуренції панував в аудиторії, всі три команди хотіли перемогти,  але перемогли найрозумніші.

Завершив тиждень навчально-виховний захід «Цікава англійська», який підготувала та провела молодий фахівець - Жарюк О.Ю. Виявилося, що  ліцей має багато знавців англійської мови, які з задоволенням взяли участь в підготовленому конкурсі і отримали свої солодкі нагороди.

Переглядів: 615 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: