200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2014 » Липень » 14 » Випуск 2014 року
12:38
Випуск 2014 року

Ось і настав цей незвичайний день – 27 червня. День святковий радісний, Веселий і сумний водночас. День розставання з ліцеєм, рідними, затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками. Останнім акордом лілейної симфонії відлунали іспити на професійну майстерність. Залишились позаду і казково-незвіданий світ пізнання ,і щирі спілкування, і до болю знайома мелодія дзвінка. Все це – позаду. А попереду  - самостійне життя, в яке вступають  102   наших випускника. Отримали атестат про загальну середню освіту та диплом кваліфікованого робітника:

 Кухарі,обліковці з реєстрації бухгалтерських даних, оператори комп’ютерного набору, лаборанти хіміко-бактеріологічного аналізу; ;

Здобули  професію та отримали дипломи:

Трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва та конторські ( офісні) службовці (бухгалтери) .

Привітали їх і розділили з ними цю радість Неграй А.В. – виконуючий обов’язків та повноважень  голови райдержадміністрації , Захарченко В.А. – голова райради, Пруднік О.О.- голова райкому профспілки агропромислового комплексу, Терлецький В.І. – начальник центру зайнятості населення  та ветерани педагогічної праці Калайда І.Д., Пересунько В.Г., Подвисоцька Т.Г., Чмир Л.М..

  

Дорогі наші випускники! Нехай щастить вам у майбутті. Легких  злетів, шалених успіхів та мирного неба над головою бажаємо вам. І вже запрошуємо на навчання нових учнів . Навчаючись у нас ви зможете отримати унікальні професії про які зможете дізнатись на нашому сайті.

Переглядів: 541 | Додав: chuiko | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: