200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Червень » 28 » Випуск 2019
13:58
Випуск 2019

Буяє літо в зелені, в цвіту,

Оновлюється вся наша країна.

Своє майбутнє, зміну молоду,

Випускників вітає Україна!

27 червня 2019 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулась святкова урочистість з нагоди вручення випускникам свідоцтв про повну загальну середню освіту та дипломів кваліфікованих робітників.

Свято відбулося у актовій залі ліцею. З привітальним словом до випускників звернулася директор ліцею Петренко Людмила Миколаївна. Вона побажала молоді добробуту, миру та процвітання. Усіх учні, які брали активну участь у громадському та спортивному житті ліцею, нагородили грамотами.

Випускники приймали поздоровлення та настанови від класних керівників, майстрів виробничого навчання, батьків та родичів, які завітали на свято. Урочистості заходу додала концертна програма, яку приготували для випускників учні молодших курсів.

  

  

  

В цьому році ліцей випустив 104 учні з різних спеціальностей. Тож найближчим часом наші трактористи-слюсарі, кухарі-кондитери, продавці, бухгалтери розпочнуть свій трудовий шлях в підприємствах та установах нашого району та області. Деякі з них виявили бажання навчатися далі за своїми професіями в коледжах та вузах.

Тож побажаємо їм міцного здоров’я, мирного неба, щастя та добробуту. В добру путь, наші дорогі випускники!


 

 

Переглядів: 665 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: