15:58 Вісті з виробничої практики | |
Для учнів групи №26, що здобувають професію Кондитера, практика розпочалася ще у квітні. Місця проходження - різні: хтось працює в кафе м. Южноукраїнська, інші - в кондитерському цеху Арбузинки. Відповідно до програми виробничої практики, учні відпрацьовують навички по приготуванню виробів з дріжджового тіста, тортів та тістечок. Керівники практики висловлюють схвальні відгуки про роботу майбутніх кондитерів.
Учні випускної групи №25 проходять останню переддипломну практику за кваліфікацією Кондитер 3 розряду. Переважна частина учнів працює у спеціалізованих підприємствах та цехах по приготуванню борошняних та кондитерських виробів. Тут в них є гарна можливість відпрацювати в повному обсязі завдання, передбачені детальною програмою виробничої практики.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |