200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Травень » 21 » Вісті з виробничої практики
15:58
Вісті з виробничої практики

Для учнів групи №26, що здобувають професію  Кондитера, практика розпочалася ще у квітні. Місця проходження - різні: хтось працює в кафе м. Южноукраїнська,  інші - в кондитерському цеху Арбузинки. Відповідно до програми виробничої практики, учні відпрацьовують навички по приготуванню виробів з дріжджового тіста, тортів та тістечок. Керівники практики висловлюють схвальні відгуки про роботу майбутніх кондитерів.

   

Учні випускної групи №25 проходять останню переддипломну практику за кваліфікацією Кондитер 3 розряду. Переважна частина учнів працює у спеціалізованих підприємствах та цехах по приготуванню борошняних та кондитерських виробів. Тут в них є гарна можливість відпрацювати в повному обсязі  завдання, передбачені детальною програмою виробничої практики.

Переглядів: 69 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: