200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2014 » Лютий » 17 » З 10 по 14 лютого відбувся тиждень професійної майстерності майбутніх конторських службовців
20:18
З 10 по 14 лютого відбувся тиждень професійної майстерності майбутніх конторських службовців

Тиждень професії «Конторський (офісний ) службовець (бухгалтерія)» проходив з 10 по 14 лютого. В рамках тижня було заплановано проведення різноманітних заходів, які були успішно реалізовані.

Викладач професійно - теоретичної підготовки  Димова Т.В.  провела відкритий урок на тему «Облік розрахунків з постачальниками та підрядниками». Урок носив проблемно-пошуковий характер : учням необхідно було  скласти алгоритм обліку розрахунків з постачальниками та підрядниками,  з яким  учні досить  професійно впоралися.

Під час тижня професії «Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)»  було проведено урок  виробничого навчання  Фурдуй Н.П.  на тему «Облік оплати праці».  Метою уроку було  закріпити, удосконалити та систематизувати уміння і навички учнів при розрахунках з оплати праці; перевірити і оцінити уміння і навички виконання складних робіт.

До уроку учням було видано випереджувальні завдання, які учні висвітлювали в ході уроку. Протягом  уроку учні отримали практичні навички з нарахування оплати за час відпустки, допомоги з тимчасової непрацездатності,  навчилися робити утримання із заробітної плати. Всі набуті навички учні закріпили в ході виконання  практичних  завдань. Майстер групи №63 Фурдуй Н.П. провела виховну годину, на тему: «Моє майбутнє – у моїх руках», метою якої було  окреслення  можливих шляхів випускників після закінчення навчального закладу, формування упевненості в майбутньому та у власних силах; допомога  у визначенні та подальших  цілях та способах  їх досягнення; мотивації  у покращенні свого життя та особистого  розвитку.

14 лютого з метою підвищення рівня професійної підготовки відбувся  конкурс професійної майстерності на звання «Кращий з професії» групи №63 «Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)» .

Конкурс проводився із застосуванням новітніх прогресивних методів, задля розвитку творчої активності учнів, удосконалення організації та змісту навчання під час підготовки кваліфікованих робітників.

Програма конкурсу передбачала  виконання теоретичного завдання з професійно – теоретичної підготовки,  виконання практичного завдання.

В конкурсі взяли участь всі учні групи, за результатами  оцінювання перше місце зайняла Устименко Н., друге місце -  Сіра Т.,   два третіх  місця посіли Котік К. та Волонтирець Т.,  всі переможці отримали заохочувальні бали з оцінювання професійно-практичної та теоретичної підготовок та грамоти, а інші  учні – учасники  конкурсу були нагороджені заохочувальними призами.

         


         
Переглядів: 678 | Додав: chuiko | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: