200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Жовтень » 15 » Засідання обласного методичної об'єднання професій сфери торгівлі та професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу в Арбузинському ПАЛ
11:47
Засідання обласного методичної об'єднання професій сфери торгівлі та професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу в Арбузинському ПАЛ

10.10.2019 року на базі Арбузинського професійного аграрного ліцею відбулося засідання методичного об’єднання викладачів та майстрів виробничого навчання з професій сфери торгівлі та професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу ЗП(ПТ)О області

Розпочала семінар Савчук І.В., куратор обласного методичного об’єднання, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області, яка привітала всіх присутніх та розповіла про особливості роботи колег за новими стандартами у 2019-2020 н.р..

Петренко Л.М., директор Арбузинського професійного аграрного ліцею познайомила присутніх   з освітнім закладом, його історією, завданнями сьогоднішнього дня та шляхами їх вирішення.   

Голова методичної комісії предметів професійно-теоретичної підготовки професії Продавець продовольчих товарів Мазуренко Н. А.,  презентувала навчально-матеріальну базу та роботу методичної комісії ліцею.

Кулєш Василь Юрійович, майстер виробничого навчання професії Оператор комп’ютерного набору показав, як зручно систематизувати комплексно-методичне забезпечення предметів з використанням програми One Note та запропонував всім виконати практичне завдання.

Практичним досвідом з розробки електронного навчального посібника з предмета «Основи мікробіології» професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу поділилася Балобанова І.С.,  викладач предметів професійно-теоретичної підготовки професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу.

Також вона запропонувала всім присутнім взяти участь у грі «Знак якості» з визначення якості меду. В результаті спільної роботи з п̓ яти зразків було виявлено самий неякісний та самий якісний мед.

   

   

Психолого-педагогічний супровід роботи засідання обласного методичного об’єднання здійснювала Ковальчук Наталія Вікторівна, практичний психолог Арбузинського професійного аграрного ліцею.

  

Переглядів: 497 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: