200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Червень » 11 » Життя в гармонії з природою
13:15
Життя в гармонії з природою

До заповідника «Гранітно-степове Побужжя», що на Миколаївщині, входить Актовський і Арбузинський каньйони, які вважаються одними з найгарніших і найбільш незвичайних куточків України.

Хочете дізнатися про них більше? Зверніться до будь-якого сайту в інтернеті – і вам відкриється вичерпна інформація і про площу каньйонів, і про висоту скель, і навіть про загадкових скіфів, яких з цими місцями пов'язує чимало древніх легенд.

Але якщо ваша мета – відчути органічну спорідненість з чарівною природою рідного краю, наповнитись радістю пізнання несподіваної краси, пізнати мудру філософію життя – тоді відкладіть на деякий час усі гаджети, зберіть однодумців і сміливо вирушайте в роматичну подорож.

У колективі Арбузинського ПАЛ, на щастя, знайшлися ентузіасти, організатори, які повели за собою педагогів та працівників ліцею в одноденну подорож до заповідника за вже прокладеним учнями на чолі з викладачем Колбасенком А.П. маршрутом.  Для привалу  обрали не менш  казковий Трикратський ліс. І враження від відпочинку у місці паломництва туристів з усієї України перевершили всі очікування.

Емоціям не було меж (що видно з фото). Всі отримали заряд бадьорості, натхнення, оптимізму. Адже ми зовсім поруч відкрили для себе новий, непізнаний світ, всі пахощі, звуки та чари якого не передасть жоден екран.

   

      

      

      

Тому і вирішили – це лише початок нашого маршруту. Наступний пункт призначення – с. Мигія, що теж належить до заповідної території «Гранітно-степового Побужжя».

Переглядів: 699 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: