200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Грудень » 19 » Зимові звичаї та традиції українців
17:11
Зимові звичаї та традиції українців

У зимову ніч із 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається з неба. Він заходить до кожної хати, розкладає подарунки. Він знає, що в цю ніч усі мають бути щасливі.

Святий Миколай завітав і до нашої оселі. З самого ранку він вітав працівників та учнів нашого закладу і пригощав солодощами. Гарний святковий настрій з’явився у всіх, хто спілкувався з чарівником.

Знайомство із святами учні продовжили на відкритій виховній годині «Зимові звичаї та традиції українців», яку провели учні групи 47 та їхній класний керівник Балобанова І.С. Кожен народ, кожна нація має свої звичаї, що виробилися протягом багатьох століть і освячені віками.

 Звичаї народу – це ті прикмети, по яких розпізнається народ не тільки в сучасному, а й у його історичному минулому. Народні звичаї охоплюють усі ділянки громадського, родинного і суспільного життя. Звичаї створювалися протягом усього довгого життя нашого народу.

Молодь не тільки дізналася про зимові свята, але й позмагалися у вікторині «Знавці народних традицій». Всі  розумники отримали нагороди - цукерки.

   

Будемо знати і передавати нашим нащадкам ті скарбниці знань, мудрості, спостережливості, вірувань, які збереглися донині. На цьому і тримається наш народ, наша національна культура.

Переглядів: 399 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: