200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Золотий ювілей Арбузинського ліцею
12:33
Золотий ювілей Арбузинського ліцею

На початку жовтня Арбузинський професійний аграрний ліцей відзначив своє 50-річчя. Святкували цей світлий чудовий ювілей однією дружньою родиною учнів, педагогів, ветеранів, випускників та шановних гостей.

На початку свята була відкрита виставка під назвою: "Рідному ліцею - 50", яка розмістилась в святково прибраному навчальному корпусі. Милували зір присутніх гостей композиції з квітів та овочів ,створені учнями всіх навчальних груп. Відвідувачі виставки були зачаровані захопленнями учнів та працівників ліцею. Серед експонатів були вишиті картини, рушники, серветки, квіти з металу, ікони з бісеру, творчі дипломні роботи учнів. До свята були також виготовлені стенди з фото "Наша історія", "Випускники ліцею", "Професії, які можна набути в ліцеї", а також світлини з сучасного життя навчального закладу.

А потім, в святковій актовій залі розпочалась урочистість, присвячена ювілею. Цього знаменного дня до ліцею завітало багато гостей, ветеранів праці, колишніх випускників. З привітальним словом до них звернулась директор Петренко Л.М., яка звернула увагу на велике значення професійно-технічного закладу в районі, в стінах якого було підготовлено близько 14 тисяч кваліфікованих робітників з різних професій, які зараз працюють в багатьох підприємствах та установах нашої держави, задля її зміцнення. Це Баняс Юрій – кандидат сільськогосподарських наук, директор ТОП «Тріолант» в м.Черкаси; Федоров Олександр – директор ТОВ «Укр –Ком» в смт. Арбузинка; Шлікер Олексій – голова Березанської селищної ради;Ніколаєнко Ольга – начальник УПСЗН; Торба Наталія – заступник начальника Управління Державної казначейської служби Арбузинки, майже всі голови фермерських господарств району та багато інших.

Привітала колектив  Симоненко О.І - колишній директор ліцею, радник голови Миколаївської обласної ради, депутат обласної ради. Олена Іванівна подякувала працівникам ліцею за невтомну педагогічну працю, виховання підростаючого покоління та нагородила колектив подякою, кращих з них грамотами Миколаївської обласної ради та облдержадміністрації. З привітальним словом до присутніх звернулась головний спеціаліст департаменту освіти, науки та молоді Баранова Н.Б., яка вручила подяку та передала вітання від директора департаменту освіти,науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації Мельніченка В.В, нагородила грамотами кращих педагогів ліцею.

Голова Арбузинської районної ради Захарченко В.А. та заступник голови райдержадміністрації Постовик Л.В. привітали присутніх , кращі працівники отримали грамоти. А також передали вітання від голови райдержадміністрації Травянка Є.В.

 До ліцею завітали голова обкому профспілки АПК Яковлев А.І. та голова райкому профспілки Пруднік О.О. Від них ліцей отримав  подяку . Арбузинський селищний голова Солдатова Н.А. теж привітала присутніх, .подякувала працівникам ліцею за постійну допомогу в проведенні всіх масових заходів в селищі, вручила подяку колективу, грамоти працівникам.  Гості  були щедрими і на подарунки.           

До ліцею завітав і настоятель Святоведенської церкви отець Вадим. Він теж привітав колектив ліцею зі святом.

Поздоровлення гостей чергувались з чудовими виступами артистів ліцею.

З теплими словами найщиріших привітань звернулися до присутніх Алефіренко Р.Я., голова районної організації ветеранів війни та праці та керівники установ селища - Ружанська Л.С., Ніколаєнко О.В. (колишня випускниця ліцею), Іваненко В.П., Резніченко А.М.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять померлих колег.

На святі були присутні колишні випускники - селищний голова с.м.т. Березанки Шлікер О М., приватні підприємці Чепель Л.П., Тарасенко О.П., фермери Петренко Ю.В. та Петренко В.В., працівник  територіального центру Неговора Олександр та інші.

Кульмінацією свята став  великий красивий ювілейний торт з цифрою 50 та феєрверками.

Колектив ліцею щиро вдячний всім гостям, які прийшли на це чудове свято, за привітання і подарунки; владі, яка повсякчас піклується про учнів ліцею, створює всі умови для їх успішного навчання.

Педагогічний і учнівський колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею впевнено крокує вперед, удосконалюється, продовжує традиції славного навчального закладу, щоб якомога ефективніше готувати конкурентноспроможні робітничі кадри і в подальшому.
Переглядів: 777 | Додав: chuiko | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: