200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Травень » 29 » Зустріч з інспектором «Центру пробації»
10:31
Зустріч з інспектором «Центру пробації»

Пробація — це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються до засуджених відповідно до закону, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.

27 травня 2019 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася зустріч інспектора Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації», капітана внутрішньої служби Пономаренка Євгенія Олександровича з учнями, що здобувають професію Тракторист-машиніст с/г виробництва.

Євгеній Олександрович розповів юнакам про роботу «Центру пробації», види покарань та обмеження, які отримують засуджені. Учні дізналися про нову форму роботи з неповнолітніми, яку почали запроваджувати у Миколаївській області. Вона полягає в тому, що з молодою людиною, яка вперше скоїла правопорушення, проводяться заходи по виправленню поведінки без звернення до суду. Велике сподівання у перевихованні також покладається на родину неповнолітнього. Хлопці активно брали участь у бесіді, ставили питання інспектору та отримували вичерпні відповіді.

Переглядів: 428 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: