200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Лютий » 19 » Звіт про проведення методичного тижня професій: Лаборант хім.-бак.аналізу, Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, Офісний службовець
14:54
Звіт про проведення методичного тижня професій: Лаборант хім.-бак.аналізу, Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, Офісний службовець

З 12.02.2018р. по 16.02.2018 р. в ліцеї проходив тиждень методичної роботи професій: Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, Офісний службовець (бухгалтерія).

Тема, над якою працює методична комісія: «Компетентнісний підхід до освітнього процесу шляхом впровадження інноваційних педагогічних і виробничих технологій та державних стандартів».

Всі заходи сплановані і проведені відповідно до методичної теми та розробленого плану, а саме:

1. Відкрито тиждень виставкою стіннівок професійного спрямування та тематичною лінійкою «Переваги професій лаборанта та обліковця, офісного службовця», яку підготували учні таких груп: 35, професія Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, 47, професія Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, разом з майстрами в/н Доніченко З.Г., Геращенко Т.В.

   

2. Відкритий урок з виробничого навчання на тему «Облік розрахунків з підзвітними особами» в групі 67, професія Офісний службовець (бухгалтерія), провела майстер виробничого навчання Фурдуй Н.П.

    

Наталія Петрівна показала свою компетентність, вміння застосовувати нестандартні форми проведення уроків виробничого навчання, індивідуальний підхід до учнів.

3. Олімпіаду з предмету: «Спеціальні технології» в групі 47, професія Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, провела викладач ПТП Балобанова І.С., з предмету «Бухгалтерський облік» в групах 35, 36, професія Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, провела викладач ПТП Димова Т.В. 

      

Для полегшення роботи учнів над вирішенням завдань викладачі використали редактор easyQuizzy. Всі учні справилися з поставленими задачами  і одержали такі результати:

Група 47:

І місце – Урсу Марина

ІІ місце – Грязєва Вікторія

ІІІ місце – Герасименко Ірина

Групи 35, 36

І місце –  Дяченко Яна, група 35, професія Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

ІІ місце –  Бойченко Олександра, група 35, Летунова Альона, група 36, професія Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

ІІІ місце – Бондарєва Анастасія, Клівчуцький Владислав, Дикусар Єлизавета, Шмаленко Роман.

4. Конкурси професійної майстерності:

-  в групі 47 підготували і провели викладач ПТП Балобанова Ірина Сергіївна та майстер в/н Геращенко Тетяна Василівна. Досвідчений викладач і молодий майстер в/н креативно підійшли до підготовки матеріалів конкурсу. Крім виконання практичної роботи за темою «Фільтрування», учні показали знання теоретичного матеріалу: виконували тестові завдання, розв'язували цікаві кросворди. Вдалим акцентом до даної теми  стала добірка цікавої інформації про природні фільтри, яку підготувала Ірина Сергіївна.

      

Учні показали такі результати:

- І місце – Урсу Марина

- ІІ місце – Грязєва Вікторія

- ІІІ місце – Васько Юлія

- в групах 35, 36, 67 готували і провели майстри в/н Шніт Ю.П., Фурдуй Н.П., Кулєш В.Ю.

  

Досвідчені майстри в/н ретельно  продумали і провели всі тури конкурсу, використовуючи ІКТ, завдання на кмітливість та звичайні бухгалтерські проблемні ситуації. Учні показали такі результати:

І місце – Новікова Інна, група 67, професія Офісний службовець (бухгалтерія)

ІІ місце – Летунова Альона, група 36, професія Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

ІІІ місце – Бойченко Олександра, група 35, професія Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

  1. Виховна година «Людина працею славетна», яку підготували та провели учні групи 36 разом з класним керівником Димовою Т.В. та майстром в/н Шніт Ю.П., теж мала професійне та профорієнтаційне спрямування.

Учні самостійно готували повідомлення про ті спеціальності, які хочуть опанувати після закінчення ліцею за фахом Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Присутніми на  виховному заході були учні, які теж одержують спеціальність Обліковець та Офісний  службовець.

Після закінчення заходу всі активно ділилися враженнями і розповідали про професії, якими зацікавилися найбільше.

      

  1. Підведення підсумків методичного тижня відбулося за круглим столом. Всі педагогічні працівники разом з адміністрацією ліцею обговорювали проведені заходи і давали їм оцінку,  напрямки роботи МК в подальшому.
Переглядів: 613 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: