200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Березень » 28 » Звіт про проведення тижня МК професій Кухар;Кондитер, Продавець продовольчих товарів.
11:41
Звіт про проведення тижня МК професій Кухар;Кондитер, Продавець продовольчих товарів.

Заходи тривали у період з 18.03.2019р. по 22.03.2019 р., а розпочався тиждень із виставки стіннівок. Також в цей день викладачем спецдисциплін Мазуренко Н.А. була проведена олімпіада серед учнів групи №36 професія Продавець продовольчих товарів  з предметів: «Товарознавство продовольчих товарів», «Організація та технологія торговельних процесів», «Реєстратори розрахункових операцій», «Психологія та етика ділових відносин», найбільшу кількість балів отримала учениця Летунова Альона.

Наступного дня викладачі спецдисциплін Петренко Л.М. та Ніколаєнко І.М. разом з учнями групи №28 професії Кухар  провели пізнавальний захід у формі круглого столу на тему «Молекулярна кухня».

19.03.19 р. майстром виробничого навчання професії Продавець продовольчих товарів Яремко Л.І. був проведений відкритий урок з учнями групи №36 на тему: «Розпізнавання асортименту риби та рибних товарів».

Цього дня майстер виробничого навчання Левіна В.Г.  провела виховний захід з учнями групи № 28 на тему: «Вареники – Божі хваленики».

20.03.19 р. відбувся конкурс професійної майстерності серед учнів групи №36 з професії Продавець продовольчих товарів. Конкурс містив  теоретичне і практичне завдання. Теоретичний тур  був у вигляді тестів, а  практичні  завдання стосувалися безпосереднього вміння майбутніх продавців працювати на реєстраторах розрахункових операцій, продемонструвати навички роботи в бакалійному відділі, надати консультацію на обраний покупцем товар. Учасники успішно  впоралися з завданнями,  перемогла   Летунова Альона.

  

20.03.19 р. був проведений конкурс професійної майстерності професії Кухар серед учнів групи № 28. Умови конкурсу також передбачали виконання теоретичного та практичного завдань.За кращими результатами виконання теоретичного завдання,  до практичного  етапу було обрано чотирьох  учасників, які на швидкість чистили картоплю, демонстрували вміння оформлювати страви, готували екзотичні салати.  За результатами конкурсу найбільшу кількість балів набрав Бугай Максим.

 

  

21.03.19 р. викладачем спецдисциплін та класним керівником  Мазуренко Н.А. в групі №36 був проведений відкритий урок з предмета «Організація та технологія торговельних процесів», на тему «Організація реклами товарів у підприємстві» та  виховний захід з учнями цієї групи на тему: «Конфлікти в родині та шляхи їх вирішення».

22.03.19 р. була яку провела викладач спецдисциплін Ніколаєнко І.М. провела олімпіаду для учнів групи № 28 з предмета «Устаткування підприємств харчування», сформовані електронні тестові завдання охоплювали  всі теми програмового матеріалу. Всі учасники олімпіади впорались з  завданнями, найбільшу кількість балів набрав  учень групи Левченко Євген.

22.03.19 р. майстрами виробничого навчання Зубар А.І. і Сідень О.В. був проведений конкурс професійної майстерності професії Кухар серед учнів груп № 26, 27. Після виконання теоретичного туру конкурсу, до  практичного завдання дійшли четверо учнів групи, які готували основну страву «Філе куряче фаршироване сиром та ананасом зі складним гарніром» та десерт «Яблука смажені в тісті».

За результатами конкурсу найбільшу кількість балів набрала учениця Медвінська Настя, яка буде брати участь у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності  у м. Миколаєві 4 квітня. Побажаймо успіхів нашій учасниці!

 

Переглядів: 657 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 1
1 mEGWBKP  
0
Select your name prescription <a href=https://sildenafi.sbs>how to get free viagra</a> It was a white balance bike

Ім`я *:
Email *:
Код *: