200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » Файли » Методична скарбничка

Методична розробка бінарного уроку предмета "Технології приготування їжі з основами товарознавства"
[ Викачати з сервера (1.68 Mb) ] 17.04.2015, 11:52

Тема:«Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв»

Тема уроку: «Поняття про яйця та яєчні продукти, їх характеристика та механічна обробка»

Мета:

навчальна: сформувати в учнів поняття про яйця та яєчні продукти, вивчити будову, хімічний склад, значення, категорії та види курячих яєць, сформувати навички проведення механічної обробки яєць і яєчних продуктів;

розвиваюча: розвивати в учнів уміння до самоврядування, мислення,   уміння аналізувати;

виховна: виховувати доброзичливість, вимогливість, чесність і правдивість, культуру спілкування, повагу до праці, своєї професії, а також дбайливе ставлення до обладнання.

Тип уроку: урок засвоєння нових знань

Вид уроку: бінарний урок

Час: 45 хв.

Обладнання: ноутбук, телевізор, плакат, стакан з водою, сіль, тарілка, картки з завданнями.

Міжпредметні зв’язки:«Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Гігієна та санітарія виробництва»

Категорія: Методична скарбничка | Додав: chuiko
Переглядів: 1986 | Завантажень: 164 | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: