Головна » Файли » Методична скарбничка |
[ Викачати з сервера (1.68 Mb) ] | 17.04.2015, 11:52 |
Тема:«Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв» Тема уроку: «Поняття про яйця та яєчні продукти, їх характеристика та механічна обробка» Мета: навчальна: сформувати в учнів поняття про яйця та яєчні продукти, вивчити будову, хімічний склад, значення, категорії та види курячих яєць, сформувати навички проведення механічної обробки яєць і яєчних продуктів; розвиваюча: розвивати в учнів уміння до самоврядування, мислення, уміння аналізувати; виховна: виховувати доброзичливість, вимогливість, чесність і правдивість, культуру спілкування, повагу до праці, своєї професії, а також дбайливе ставлення до обладнання. Тип уроку: урок засвоєння нових знань Вид уроку: бінарний урок Час: 45 хв. Обладнання: ноутбук, телевізор, плакат, стакан з водою, сіль, тарілка, картки з завданнями. Міжпредметні зв’язки:«Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Гігієна та санітарія виробництва» | |
Переглядів: 1986 | Завантажень: 164 | |
Всього коментарів: 0 | |