 |
Українська кухня |
 |
Салати |
 |
Кулінарна характеристика холодних закусок |
 |
М'ясні страви |
 |
Кулінарна характеристика соусів |
 |
Кулінарна характеристика страв з яєць |
 |
Кулінарна характеристика перших страв |
 |
Гарячі рибні страви |
 |
Завдання для проведення ліцейної олімпіади серед учнів професії Офіціант; Бармен з предметів «Кулінарна характеристика страв» та «Технологічне обладнання» |
 |
Підготовка торгового залу ресторану та бару до обслуговування відвідувачів |
 |
Особиста підготовка офіціанта і бармена до роботи |
 |
Основні типи закладів ресторанного господарства |
 |
Характеристика приміщень ресторанів та барів |
 |
Характеристика посуду, приборів, білизни |
 |
Столовий посуд, прибори, білизна |
 |
Обслуговування відвідувачів у торговельному залі ресторану |