|
Українська кухня |
|
Салати |
|
Кулінарна характеристика холодних закусок |
|
М'ясні страви |
|
Кулінарна характеристика соусів |
|
Кулінарна характеристика страв з яєць |
|
Кулінарна характеристика перших страв |
|
Гарячі рибні страви |
|
Завдання для проведення ліцейної олімпіади серед учнів професії Офіціант; Бармен з предметів «Кулінарна характеристика страв» та «Технологічне обладнання» |
|
Підготовка торгового залу ресторану та бару до обслуговування відвідувачів |
|
Особиста підготовка офіціанта і бармена до роботи |
|
Основні типи закладів ресторанного господарства |
|
Характеристика приміщень ресторанів та барів |
|
Характеристика посуду, приборів, білизни |
|
Столовий посуд, прибори, білизна |
|
Обслуговування відвідувачів у торговельному залі ресторану |