200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu

                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Офіціант

Українська кухня
Салати
Кулінарна характеристика холодних закусок
М'ясні страви
Кулінарна характеристика соусів
Кулінарна характеристика страв з яєць
Кулінарна характеристика перших страв
Гарячі рибні страви
Завдання для проведення ліцейної олімпіади серед учнів професії Офіціант; Бармен з предметів «Кулінарна характеристика страв» та «Технологічне обладнання»
Підготовка торгового залу ресторану та бару до обслуговування відвідувачів
Особиста підготовка офіціанта і бармена до роботи
Основні типи закладів ресторанного господарства
Характеристика приміщень ресторанів та барів
Характеристика посуду, приборів, білизни
Столовий посуд, прибори, білизна
Обслуговування відвідувачів у торговельному залі ресторану

 

Кiлькiсть переглядiв: