200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu

15 лютого - день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. В цей день у 1989 році останній підрозділ радянських військ залишив територію Демократичної республіки Афганістан.

В Арбузинському ліцеї учнями групи №18 була підготовлена та проведена виховна година, на якій були присутні воїни – афганці Михайленко Анатолій Григорович та колишній випускник нашого ліцею, Шарата Михайло Петрович, які поділилися з учнями спогадами про ту «неоголошену» війну, на якій загинуло більше півтори тисячі наших співвітчизників. Учні із захопленням слухали слова ветеранів та вшанували пам'ят ... Читати далі »

Переглядів: 40 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 20.02.2019 | Коментарі (0)

18 лютого 2019 року відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі №37 (професія Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів).

Учні підготували  творчі роботи у вигляді презентацій, придбали муляжі овочів та хлібобулочних ви ... Читати далі »

Переглядів: 31 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 19.02.2019 | Коментарі (0)

Одним із найбільш важливих і актуальних на сьогодні є шкільний предмет «Захист Вітчизни». Його мета  ̶ формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також системного уявлення про військово-патріотичне виховання як складову частину національно-патріотичного виховання.

Досягнути заданої мети в Арбузинському ПАЛ допомагає інтерактивний лазерний тир, який надав департамент ... Читати далі »

Переглядів: 184 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 23.01.2019 | Коментарі (1)

Рада учнівського самоврядування проаналізувала результати навчання учнів ліцею за перше півріччя. За підсумками моніторингу було визначено:

  • кращих учнів з навчання (найбільший рейтинговий бал);
  • рейтинг успішності груп;
  • кращих учнів по професіях.

Учнівська комісія навчання і порядку висвітлила ... Читати далі »

Переглядів: 52 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 22.01.2019 | Коментарі (0)

Рік Новий – казковий час!

Хай здивує щастям Вас

Рік добра і рік кохання.

Тож приймайте привітання:

Будьте добрі та здорові,

... Читати далі »

Переглядів: 125 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 28.12.2018 | Коментарі (0)

27 грудня відбулася перевірна робота для учнів, що опановують професію Оператор комп’ютерного набору. Опрацювавши теми програми виробничого навчання з основ роботи на ПК, машинопису, комп’ютерної обробка інформації, учні виконували комплексні завдання. Перевірялось їх вміння працювати в програмах Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point.

Найкраще з практичними завданнями  впоралися Булавіна Юлія і Одокій Тетяна.

    ... Читати далі »

Переглядів: 33 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 28.12.2018 | Коментарі (0)

26 грудня учні групи №17  здавали перевірну роботу на кваліфікацію слюсар з ремонту с/г машин та устаткування 1-2-го розряду.

Навчально-виробничі роботи  які виконували учні, містили завдання по заміні підшипників, виявленню дефектів робочих вузлів і агрегатів сівалки, заміну пасів і шестерень редуктора та інші операції.

... Читати далі »

Переглядів: 32 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 26.12.2018 | Коментарі (0)

21.12.2018 року в групі № 68 (професія Офісний службовець (бухгалтерія)),  було проведено перевірну роботу. В учнів перевірялися знання з тем пройденого навчального матеріалу.

Під час виконання практичних завдань учні заповняли первинні бухгалтерські документи та облікові регістри, складали баланси підприємств, нараховували амортизацію основних засобів, відображали кореспонденцію рахунків за господарськими операціями.

... Читати далі »

Переглядів: 32 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 21.12.2018 | Коментарі (0)

20 грудня третьокурсники  здавали перевірну роботу на кваліфікацію кухар 4–го розряду. Після опрацювання тем «Приготування страв з овочів та грибів», «Приготування холодних страв і закусок», «Складні форми нарізання овочів та складання композицій з них»,  кожен учень самостійно виконував три навчально-виробничі роботи.

У  переліку  презентованих страв були: зрази, тушкована капуста, холодець, картопляні пальчики, овочеве рагу, деруни з різними начинка ... Читати далі »

Переглядів: 47 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 20.12.2018 | Коментарі (0)

 Майбутні продавці 20 грудня  виконували перевірну роботу на кваліфікацію продавець продовольчих товарів 3-го розряду.

Учні розпізнавали немеханічне обладнання, визначали типи магазинів та методи продажу товарів, працювали на реєстраторах розрахункових  операцій, визначали вагу товару брутто, нетто.

    ... Читати далі »

Переглядів: 46 | Додав: Mells_24_08 | Дата: 20.12.2018 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 29 30 »