200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2021 » Жовтень » 21 » Міжнародний день кухаря та кулінара
08:37
Міжнародний день кухаря та кулінара

Щорічно 20 жовтня майстри кулінарної справи всього світу відзначають Міжнародний день кухаря та кулінара. З цієї нагоди майстер виробничого навчання Левіна Валентина Георгіївна та учні груп професії Кухар; кондитер провели веселе свято. У ході заходу ведучі ознайомили учнів з історією професії, її значенням в житті людини, професійними якостями, знаннями та досвідом кухаря. Учні взяли участь у професійних конкурсах, вікторинах, оцінили виставку кулінарних виробів та показ сучасного спецодягу для кухарів.

  

      

  

В нашому ліцеї історія професії кухар розпочалася у 1982 році. За цей час підготовлено близько  2340 фахівців. Приємно відзначити, що сімейні традиції переходять із покоління в покоління: зараз у ліцеї навчаються діти, а то й внуки наших  випускників. На старих фото з радістю впізнають своїх батьків, які зображені в тому ж віці, що і вони зараз.

На завершення директор ліцею Петренко Людмила Миколаївна висловила найщиріші вітання зі святом, побажала майбутнім кухарям міцного здоров'я, наполегливості, відповідальності, майстерності та легкого навчання улюбленій справі.

Переглядів: 318 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: