 |
Передаточні механізми, їх призначення, основні види і застосування |
 |
Машини та механізми для обробки м'яса та риби |
 |
Електричні плити |
 |
Слайсер |
 |
Молекулярна кухня |
 |
М'ясні страви |
 |
Кулінарна характеристика холодних закусок |
 |
Кулінарна характеристика соусів |
 |
Кулінарна характеристика страв з яєць |
 |
Кулінарна характеристика перших страв |
 |
Гарячі рибні страви |
 |
Методична розробка бінарного уроку |
 |
Поняття про яйця та яєчні продукти |
 |
Інтелектуально-розвиваюча гра "Щасливе число" |
 |
Сценарій Кулінарний вінегрет |
 |
НВЧ - печі, підготовка до роботи, правила експлуатації |
 |
НВЧ-печі |