200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu

<

Передаточні механізми, їх призначення, основні види і застосування                        
Машини та механізми для обробки м'яса та риби
Електричні плити
Слайсер
Молекулярна кухня
М'ясні страви
Кулінарна характеристика холодних закусок
Кулінарна характеристика соусів
Кулінарна характеристика страв з яєць
Кулінарна характеристика перших страв
Гарячі рибні страви
Методична розробка бінарного уроку
Поняття про яйця та яєчні продукти
Інтелектуально-розвиваюча гра "Щасливе число"
Сценарій Кулінарний вінегрет
НВЧ - печі, підготовка до роботи, правила експлуатації
НВЧ-печі

 

 

Кiлькiсть переглядiв: