200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu

                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Кухар

Передаточні механізми, їх призначення, основні види і застосування                        
Машини та механізми для обробки м'яса та риби
Електричні плити
Слайсер
Молекулярна кухня
М'ясні страви
Кулінарна характеристика холодних закусок
Кулінарна характеристика соусів
Кулінарна характеристика страв з яєць
Кулінарна характеристика перших страв
Гарячі рибні страви
Методична розробка бінарного уроку
Поняття про яйця та яєчні продукти
Інтелектуально-розвиваюча гра "Щасливе число"
Сценарій Кулінарний вінегрет
НВЧ - печі, підготовка до роботи, правила експлуатації
НВЧ-печі

 

 

Кiлькiсть переглядiв: