|
Передаточні механізми, їх призначення, основні види і застосування |
|
Машини та механізми для обробки м'яса та риби |
|
Електричні плити |
|
Слайсер |
|
Молекулярна кухня |
|
М'ясні страви |
|
Кулінарна характеристика холодних закусок |
|
Кулінарна характеристика соусів |
|
Кулінарна характеристика страв з яєць |
|
Кулінарна характеристика перших страв |
|
Гарячі рибні страви |
|
Методична розробка бінарного уроку |
|
Поняття про яйця та яєчні продукти |
|
Інтелектуально-розвиваюча гра "Щасливе число" |
|
Сценарій Кулінарний вінегрет |
|
НВЧ - печі, підготовка до роботи, правила експлуатації |
|
НВЧ-печі |