200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2021 » Жовтень » 13 » День захисників та захисниць України
18:34
День захисників та захисниць України

14 жовтня – День Пресвятої Богородиці, День козацтва, День захисників і захисниць України. Покрова Пресвятої Богородиці була одним з найголовніших свят запорозьких козаків, котрі будували багато однойменних храмів та шанували ікони, особливо Покрови. У цей день українці вшановують воїнів, які в різні часи обороняли і обороняють нашу незалежність і територіальну цілісність, усіх захисників України незалежно від службового становища та статі.

У переддень свята в Арбузинському професійному аграрному ліцеї здобувачі освіти групи №51 разом із майстром виробничого навчання Фурдуй Наталією Петрівною провели виховний захід «На захисті Батьківщини». Молодь згадала історію свята, переглянула відео про традиції козаків та взяла участь у вікторині присвяченій добі козацтва.

Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею щиро вітає всіх українців із прийдешнім святом та бажає творчих успіхів, звершення всіх намічених планів, стабільності і процвітання. Головне, щоб ми та наші діти жили в багатій і процвітаючій країні й відчували гордість за свою Вітчизну! Мирного неба і благополуччя!

  

Переглядів: 299 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: